Sâmbătă, 2018-05-26, 12:49 PM
AFACERI ONLINE - SFI la domiciliu
Acasă | Înregistrare | Autentificare Bine aţi venit Vizitator | RSS
Meniu site
Categoriile secţiunii
Articolele mele [12]
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » Articole » Articolele mele

Lectia nr. 10

Beneficiile rank-ului de Team Leader

Bun venit la aceasta lectie importanta unde vei afla cum poti castiga mai multi bani cu SFI. Rank-ul de Team Leader este important in SFI daca ai cel putin 4 persoane active in retea Pentru un Team Leader este necesara o echipa pe care sa o conduca spre succes. Pentru persoanele care dezvolta o capacitate de antreprenor, SFI le permite sa ajunga la rank-ul de Team Leader fara sa aiba nici o persoana activa in reteaua de afiliati.

Avantajele rangului de Team Leader

Cu acest rank vei castiga versapoints, a tuturor afiliatilor care au minim 1500 de versapoints pe luna respectiva, daca planul minim in SFI ar fi ideal si toata lumea ar aduce cel putin 5 afiliati activi lunar rezultatele pe care le poti avea doar din versapoints, sunt uimitoare.

Pentru a beneficia de rank-ul de Team Leader trebuie iti actualizezi pagina de Leadership de 3 ori pe luna (butonul de LP va avea culoarea rosie, click pe el si alege numarul de zile, pentru inceputul lunii vei alege butonul cu 1-10 days), trebuie sa ai cel putin minim 3 stele din rating de la PSAs (nu se aplica daca ai mai putin de 5 ratings).

Crezi ca 20 de dolari pe luna nu asigura un viitor mai bun ?

Hai sa luam un exemplu. Sa presupunem ca intr-un an de zile am gasit 6 afiliati activi pe primul meu nivel. In fiecare an, fiecare afiliat va aduce cel putin alti 5 afiliati seriosi. In figura de mai sus in loc de months =luni, iar years = ani. Asta inseamna ca in 5 ani, voi castiga peste 2000 de dolari. Va fi de ajuns pentru mine ? Presupun ca da si desigur venitul va creste mai departe. Acum te intreb, cat de mult doresti sa gasesti acei 5 afiliati seriosi ? In orice alta afacere online bazata pe program de afiliere vei vedea ca toti te vor invata cu 5 afiliati, de ce ? Este singura cale de a ajunge la libertate financiara.

Cativa dintre voi vor gasi acesti 5 afiliati foarte repede deoarece cunoasteti persoanele potrivite iar altii vor ezita in a aplica metodele deja consacrate.

Afost o surpriza placuta si neasteptata sa constat ca si printre prietenii mei sunt care doresc sa castige un venit suplimentar lunar.

Deci, primul sfat pentru a forma o echipa in SFI, este de a-ti invita prietenii, toate cunostintele la link-ul tau de afiliat sfi1.biz/id-ul-tau. 

Sa revenim la rank-ul de Team Leader … pentru a ajunge la acest rank, conditia este sa ai minim 1500 de VersaPoints si maxim 2000 de VersaPoints din cumparaturi, altfel nu poti ajunge la rank-ul de Team Leader.

Bronze Team Leader = BTL (intre 3000 si 3999 de versapoints) este primul rank din aceasta categorie si cel mai usor de realizat.

Silver Team Leader =  STL (4000 – 4999 VPs), Gold Team Leader = GTL (5000 – 5999 VPs),

Platinum Team Leader = PTL (6000 VPs).

Scopul nostru in SFI este de a avansa pana la rangul de Platinum Team Leader. Sunt diferente in ceea ce vei castiga cu aceste rank-uri:

BTL: - VP pana pe 6 nivele, 12 Tcredits, o parte din totalul de second home CSAs

STL: - VP pana pe 8 nivele, 14 Tcredits, 2 parti din second home CSAs

GTL: – VP pana pe 10 nivele, 16 Tcredits, 3 parti din second home CSAs

PTL: – VP pana pe 12 nivele,  18 Tcredits, 4 parti din second home CSAs

Uite cateva strategii pentru a ajunge la rangul de Bronze Team Leader:

—Daca asta este prima ta luna si ai facut task-urile din to-do-list pana la 1500 de versapoints, cumpara IAHBE deoarece ofera 1500 de VPs, total 3000 VPs.

—Plaseaza un standing order pentru IAHBE (vei primi 1500 VPs), completeaza task-urile din to-do-list in fiecare luna ( 500 VPs). Daca ai 10 persoane care sa ajunga la rank-ul de EA2 vei primi 1000 VPs. Total = 3000 VPs. Daca ai 5 afiliati care ajung la rank-ul de EA2 atunci mai trebuie sa cumperi 5 Tcredits (510 VPs). Pentru fiecare PSA care ajunge la rank-ul de EA2, vei primi 100 de VPs.

—Plaseaza un standing order pentru pachetul de 100 Tcredits (1200 VPs) sau 125 Tcredits (1500 de VPs). Licitateaza pentru double MRP, daca folosesti pachetul de 125 vei primi si 125 de VP pentru 125 de Tcredits plasate. Cu MRP-ul care il castigi cumpara 5 Tcredits (510 VPs). In acest fel vei avea maximul alocat din cumparaturi (2000 VPs), completeaza to-do-list in fiecare luna (500 VPs). Pana acum avem 2000+500+125=2625. La acest plan trebuie sa ai inca 4 afiliati care sa ajunga la rank-ul de EA2. Aceasta metoda o folosesc si eu. Sau poti licita inca 375 de Tcredits, care este foarte scump.

Vezi mai multe detalii despre rank-ul de Team Leader si ce alte beneficii mai ai in Compensation Plan si Benefits Chart:

https://www.sfimg.com/Reference/CompPlan

https://www.sfimg.com/Reference/ComparisonChart

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: Eowyn (2014-10-19)
Vizualizări: 68 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Desktop Online
  • Jocuri Online Gratuite
  • Tutoriale Video
  • Toate Tag-urile HTML
  • Kit-uri de Navigator