Sâmbătă, 2018-05-26, 12:49 PM
AFACERI ONLINE - SFI la domiciliu
Acasă | Înregistrare | Autentificare Bine aţi venit Vizitator | RSS
Meniu site
Categoriile secţiunii
Articolele mele [12]
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » Articole » Articolele mele

Lectia nr. 4

Afaceri la domiciliu – idei de afaceri online 

Bun venit inapoi ! Astazi te vom invata unde poti sa iti calculezi veniturile bazate pe planul minim din SFI, adica acela de a te mentine la rank-ul de EA2 si de a recruta afiliati luna de luna (folosind Scoala SFI). Afacerile la domiciliu poti fi construite cu succes cu rabdare si perseverenta. Primul lucru, nu uita sa completezi task-urile zilnice din to-do-list pentru a inscrie mai multe versapoints. Aminteste-ti sa participi zilnic si la concursul E365 de la categoria WIN IT pentru mai multe premii.

Dupa ce ai completat acestea, ar trebui sa navighezi la butonul INCOME, in categoria Earnings Calculator. Pe noua pagina vei vedea 2 casute unde trebuie sa introduci un anumit numar, la punctul A trebuie sa introduci un numar pentru afiliatii tai de pe primul nivel (PSAs) care vor ajunge la rank-ul de EA2 in fiecare luna, la punctul B trebuie sa introduci un numar pentru afiliatii afiliatilor tai care vor ajunge la rank-ul de EA2 in fiecare luna. Apoi apasa pe butonul de Submit, pe pagina nou aparuta vei observa un comision aproximativ care va veni luna de luna construind mici afaceri de acasa cu SFI. 

Rezultatele pentru un venit cat mai mare depinde in totalitate de tine, daca muncesti mai mult vei primi mai mult. Ce ar trebui sa muncesti ? Presupun ca iti pui aceasta intrebare. Munca pe care trebuie sa o depui este sa promovezi aceasta afacere offline, sau online, pentru extinderea acesteia si asigurarea beneficiilor financiare. Cum o sa faci asta ? SFI iti pune la dispozitie 27 de metode gratuite prin care poti promova aceasta afacere, care se pot pune in practica in cate 5 minute fiecare.

Pentru a vedea aceste metode acceseaza la categoria Marketing si alege Marketing methods. Aceste metode le folosesc si eu, dar iti voi mai arata in urmatoarele lectii, unde poti recruta cel putin 50 de afiliati lunar. De fiecare data cand iti mentii rank-ul de EA2 si esti in echipa mea, nu conteaza pe ce nivel, iti voi darui cadou 25 de afiliati lunar, un total de minim 75 de afiliati. Iar daca te vei descurca, iti voi prezenta si alte surse de venit online, construind mici afaceri de acasa, in sustinerea  afacerii SFI.

La butonul Marketing vei observa si alte categorii, precum SALES unde sunt prezentate metode gratuite prin care poti promova online produsele aflate pe Tripleclicks pentru bani rapizi. Poti gasi cele mai bune produse pentru a-ti creste afacerea la magazinul RealEbooks de pe TripleClicks. Dar adevarata putere si valoare care o detine SFI este construirea unei echipe si sprijinul acordat fiecarei persoane in obtinerea unui venit cu SFI. De asemenea exista si categoria Pricebenders unde poti castiga produse la licitatii online si vei castiga mai multe versapoints pentru fiecare t-credit plasat la licitatie.

Citeste si planul de compensare (Comp Plan) regasit la butonul Income, pentru a vedea o descriere a metodelor prin care poti castiga bani pe internet cu SFI construind mici afaceri de acasa. Un alt pas important este sa iti alegi metoda prin care vei fi platit, poti face asta la butonul Income si alege Collection Options.

Astazi, ceea ce trebuie sa faci este sa promovezi online afacerea ta folosind metodele descrise de la categoria Marketing --> Marketing methods. Calculeaza-ti venitul aproximativ folosind Earnings Calculator, bazandu-te pe cate persoane crezi ca poti recruta singur intr-o luna, personae dormice de a se lansa intr-o afacere de succes. De exemplu, eu cred ca pot recruta cel putin 4 persoane cu rank-ul de EA2 pe primul meu nivel luna de luna si aleg 1 persoana pentru casuta B. Poti vedea ca in 2 ani de zile poti construi un venit frumusel cu care poti trai in Romania destul de bine. Astazi promoveaza mici afaceri de acasa cu SFI folosind acele metode si nu renunta pana nu vei reusi un minim de 1 persoana in echipa ta. SFI iti va trimite un e-mail cand cineva se inscrie de pe link-ul tau de afiliat, dar pentru siguranta trebuie sa accesezi butonul HOT SPOTS si alege Genealogy. Daca ai ajuns la rank-ul de EA pana acum atunci ar trebui sa vezi cel putin 10 persoane oferite de SFI la tine in echipa. Intoarce-te maine pentru a citi urmatoarea lectie care te invata cum sa faci bani pe internet cu TripleClicks. 

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: Eowyn (2014-10-19)
Vizualizări: 94 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Desktop Online
  • Jocuri Online Gratuite
  • Tutoriale Video
  • Toate Tag-urile HTML
  • Kit-uri de Navigator