Sâmbătă, 2018-05-26, 12:49 PM
AFACERI ONLINE - SFI la domiciliu
Acasă | Înregistrare | Autentificare Bine aţi venit Vizitator | RSS
Meniu site
Categoriile secţiunii
Articolele mele [12]
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Acasă » Articole » Articolele mele

Lectia nr.9

Initiaza afiliatii in metoda duplicarii - cheia succesului

Bun venit la o alta lectie importanta a cursului SFI. Astazi vei invata cum sa induci succes echipei tale, prin duplicare. Succesul afiliatilor taise rasfrange direct asupra ta. Dar tine minte, munca este individuala a fiecarui afiliat si tine de dorinta acestuia de a-si construi calea spre succes, deci, trebuie motivate, sustinut si mai ales informat.

"Work With The Workers”? Sa-ti explic:

In mod normal, vei avea 3 tipuri de afiliati in reteaua ta:

- persoane care nu vor face nimic (lenesii, delasatorii);

- persoane care incearca si apoi renunta (indiferentii);

- persoane care isi doresc succes si il vor avea (muncitorii, workers).

Daca ai citit Rules of Success, stii deja ca trebuie sa ajuti cat mai mult pe cei din ultima categorie. Duplicarea inseamna sa le explici cum functioneaza sistemul SFI, sa-i inveti cum sa isi mentina rank-ul de EA2, sa-i inveti cum sa aduca noi afiliati si cel mai important cum sa transmita si ei mai departe afiliatii lor ceea ce au invatat de la tine. Mai pe limba noastra,duplicarea presupune copierea unui sistem functional, gata lansat, care le va aduce bani in SFI.

Dar cel mai important prezinta Planul Minim In SFI.:

1) Mentine rank-ul de EA2 (daca poti cu IAHBE e cel mai bine)

2) Recruteaza 5 afiliati seriosi cu metodele sugerate (cele din acest curs si cele de la Marketing >>> Sponsoring)

3) Invata afiliatii tai primele 2 puncte de mai sus (folosind acest curs sau 3 Step Plan Video)

Aceste 3 puncte sunt cele mai importante. Pentru asigurarea castigurilor viitoare trebuie respecte si aplicate.

SFI defineste cele 3 categorii de persoane in felul urmator:

— Lenesii – sunt persoanele care cred ca totul se bazeaza pe noroc, de aceea nu vor face nimic deoarece nu se simt norocosi, aceste persoane cred ca "Norocul va pica din cer” si vor castiga bani. SFI spune ca aceste persoane nu vor face nimic cu viata lor niciodata si cred ca putem sa le dam dreptate. Daca esti una dintre aceste persoane, inceteaza imediat acest tip de gandire. Aplica cu rabdare macar una din metodele de duplicare.

— Indiferentii – aceste tipuri de persoane vor incerca o luna sau doua sistemul, iar dupa ce vad ca venitul nu este de 1000 de dolari, renunta. O persoana de success, aplica prima metoda de a castiga bani, imbunatateste metoda si afla care este cea de-a doua metoda, apoi a treia si asa mai departe. Sa nu uitam ca putem castiga bani in SFI prin 6 metode si cea mai profitabila este DUPLICAREA. Pe aceste persoane vei putea sa le transferi  in categoria muncitorilor doar daca vad rezultate in prima luna, sau primele 2 luni, iar daca reusesti asta, considera-l un afiliat serios. SFI spune, persoanele care vor incerca mereu si apoi renunta, nu vor duce pana la bun sfarsit nimic niciodata. Aceste persoane sunt indiferente de succesul lor.

—  Muncitorii – reprezinta "aurul” in SFI, isi doresc succes la fel de mult ca tine si il vor avea. Cu aceste tipuri de persoane ar trebui sa iti petreci timpul invatandu-i pentru a-ti crea cat mai repede reteaua de afiliati prin duplicare. Sunt greu de gasit, deoarece majoritatea oamenilor asteapta un buton magic pe care sa apese si banii sa curga in cont.

Cum iti inveti afiliatii ? 

De fapt este simplu, ceea ce nu intelege majoritatea este sistemul SFI. Poate este pentru prima oara cand si ei construiesc o afacere online si nu stiu aproape nimic despre programele de afiliere si duplicare. Tu, ca si sponsor, ii vei ajuta sa inteleaga sistemul, de-a lungul timpului bineinteles. De obicei persoanele care cunosc marketingul pe internet, in 2 saptamani o sa inteleaga aproape tot, restul cam in 2 luni maxim.

— Primul tau pas, pentru afiliatii romani este sa ii indrumi spre acest curs, lasa cursul sa ii invete toate bazele, strategiile si metodele de duplicare, iar apoi iti pot pune intrebari suplimentare, astfel vei evita sa scrii 200 de emailuri intr-o zi. Pentru afiliatii straini, am creat o pagina noua numita 3 Step Plan Video, indruma-i spre acea pagina.

— Al doilea pas ar fi sa ii indrumi pentru a castiga 500 de VPs  in primele 24 de ore deoarece SFI ofera bonus inca 200 VPs.

— Al treilea pas este acela de ai ajuta sa ajunga la rank-ul de EA, asta se face prin completarea listei to-do-list pana cand ajunge la minim 1500 de VPs.

Daca au bani de a investit, indruma-i spre IAHBE, sau pachetul de 125 de Tcredits deoarece ofera 1500 de VPs si poate sa ajunga usor din prima luna la rank-ul de BTL, unde vor primi minim 60 de afiliati pe luna respectiva. De asemenea prezinta-le beneficiul de a sta deasupra liniei verde a concursului E365 pana in runda a 6-a. Cel mai important pas este sa ii indrumi spre acest curs, deoarece vor invata totul. Astazi as dori sa incerci sa scrii un mesaj bun, care sa-i ajute pe afiliatii tai sa inceapa metoda de duplicare. Vei observa ca nu este greu si vor avea incredere in tine ca ii vei ajuta sa aleaga mereu calea cea dreapta.

Categorie: Articolele mele | Adăugat de: Eowyn (2014-10-19)
Vizualizări: 44 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar
Autentificare
Căutare
Prietenii site-ului
  • Creaţi un website gratuit
  • Desktop Online
  • Jocuri Online Gratuite
  • Tutoriale Video
  • Toate Tag-urile HTML
  • Kit-uri de Navigator